CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Politikai pedofilok zsúfolt hete

2018. március 25. 04:24 - csú

orban_ovodasokkal_politikai_pedofilia.pngRobi és Ádám óvodások Dadon. Soha életemben nem hallottam volna róluk, a miniszterelnök bácsinak hála viszont ma már tudom, hogy Robinak Verdás sapkája van, és tudom, hogy Ádám mennyire kis mosolygós, amikor kezet fog a miniszterelnök bácsival, aki „barátomnak” szólítja.

A fontos bácsi látogatásáról szóló videó percek alatt került fel a netre, de sem Robit, sem Ádámot, sem az ő szüleiket nem kérdezte erről senki. Pedig mostantól örökké fogva megnézhetem, ahogy paroláznak a miniszterelnök bácsival.

Az internet nem felejt, Robi és Ádám sosem tudhatják majd, hogy mikor, milyen körülmények közt fognak felbukkanni híradásokban, és amikor

pár év múlva Robi és Ádám megpróbálnák eltüntetni a videót a netről, mert mondjuk megismerték a miniszterelnök úr munkásságát, akkor sem fogják tudni.

Ennek a látogatásnak egyébként értelme semmi sem volt. Robit és Ádámot ugyanis nem kell meggyőzni arról, hogy szavazzanak, mert picik még, csak arra voltak jók, hogy cukiságuk miatt a miniszterelnök bácsi is cukibbnak tűnjön.

Valójában tehát az történt, hogy Robi és Ádám politikai pedofilok karmaiba került. És nemcsak ők, a héten Orbán Viktor és sok kis kollégája úgy járta végig az óvodákat és iskolákat kamerák kíséretében, mintha kötelező volna, és úgy használta ki az ottani gyerekeket, mint a pinty. Fel sem merült benne, hogy a gyerekeknek személyiségi jogaik, a saját képmásukhoz való jogaik, vagy egyáltalán, jogaik lennének.

Innen üzenem: ha bármelyik politikust, vagy akár a miniszterelnök bácsit meglátom a gyerekem iskolája körül, nem állok jót magamért.

Bálint Judit (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4813777162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása