CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ellenállni az alamizsnának?

2018. március 30. 03:21 - csú

csepeli_ingyen_krumpli_osztasa_csepelen_2017-11-18_szombat_2.PNGKanyargó sor ingyen öt kiló krumpliért Csepelen tavaly novemberben

A mai csalárdul választott politikus vezetők a maguk teremtette háborús pszichózis leple alatt egyesek agresszív gyarapodását a tömegek nyomora árán érték el, a hatalmat önző magánérdekek érvényesítésére használják. Sajnos a választások az erőforrások birtoklásával nagyban befolyásolhatók.

A mai hatalom a nyomorgók szavazatait csekély értékű alamizsnákkal (krumpli, tüzelő, élelmiszer utalvány, stb.) próbálja megvásárolni, pedig nem rájuk szavazni, hanem büntetni kellene őket, amiért tömegeket kényszerítenek arra, hogy ilyen adományokra rászoruljanak. A választás után a

békés építőmunka feltételeit kell megteremteni.

A háborúkat mindig elveszítettük, ideje volna a békét megnyernünk. A választáson most nem a jobb vagy a baloldal, hanem a tisztesség és a gazemberség fog megküzdeni.

Ezért hát mindenki menjen el szavazni, és mindenki úgy szavazzon, mintha az ő szavazata döntené el a választás kimenetelét. A pártok meg úgy válogassák meg jelöltjeiket, hogy ők biztosan a tisztességet képviseljék.

Nem kell félni a választások után kialakuló sokszínű parlamenttől. Egy széles koalíció biztos megakadályozója a korrupciós összefonódások kialakulásának, és napjaink bonyolult döntései sem egy dilettáns személyiség saját szempontjai szerint fognak megszületni.

Mátraházi János

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2813753834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása