CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megsértették Borbély Lénárd mentelmi jogát?

2010. november 02. 16:44 - Anzágo

 A Csepel újság értesülése szerint Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) panasszal fordult az illetékesekhez. Csepel egyik országgyűlési képviselője, a XXI. kerület alpolgármestere azt sérelmezi, hogy megsértették mentelmi jogát, amely parlamenti képviselőségéhez kapcsolódik.

Országgyűlési körökben megerősítették értesülésünket. Hozzátették, hogy Borbély Lénárd a mentelmi jogának megsértésére vonatkozó panaszt Kövér László (Fidesz) házelnökhöz nyújtotta be. Kövér László Borbély Lénárd panaszát  az ügyben hatáskörrel és illetékességgel rendelkező parlamenti mentelmi és összeférhetetlenségi bizottságnak adta át kivizsgálásra.

Azt, hogy ki vagy kik, mikor, mivel és hogyan sértették meg Borbély Lénárd mentelmi jogát egyelőre nem tudjuk. amint információt kapunk az ügyről, tájékoztatjuk olvasóinkat. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr692416506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lavoglia 2010.11.24. 08:21:37

Várom a fejleményekről szóló híradást, hogy mire hivatkozik BL!
És bizonyára lemaradtam az előzményekről, de érdekelne: mi történne, ha nem takarózhatna a mentelmi jogával? Pontosan mi a vád ellene?
süti beállítások módosítása