CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kettős gyilkosság: előre kitervelten, aljas indokból

2010. december 13. 17:36 - Szerkesztő73

 A magyar média és a magyar sajtó legfrissebb információi a 2009. január 7.-ei csepeli kettős gyilkosságról INNEN LETÖLTHETŐK. A Népszabadság TÉNYEKET összegző írása ITT OLVASHATÓ 

A Fővárosi Bírósághoz nyújtotta be a vádiratot a csepeli kettős gyilkosság ügyében a Fővárosi Főügyészség hétfőn – tájékoztatta az MTI-t az ügyészség.

 
Kun Tamást előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberöléssel, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel vádolják. Deme Gábort bűnsegédként, előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberöléssel vádolják - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A vádirat szerint a vádlottak 2009. január 7-én este hat óra után megjelentek a főváros XXI. kerületében működő Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában, ahol előzetes elhatározásuknak megfelelően, annak érdekében, hogy a Deme Gábor vádlottra összegyűjtött terhelő dokumentumokat a sértettek ne tudják a hatósághoz eljuttatni, Kun Tamás vádlott engedély nélkül tartott lőfegyverével lelőtte az iskola vezetőjét és egyik tanárát.
Az eljárást a Fővárosi Bíróság folytatja.

A gyilkosság után a rendőrség két embert vett őrizetbe: a bűncselekménnyel összefüggésben megsérült gondnokot, Kun Tamást és a tanintézmény gazdasági igazgatóját, Deme Gábort.

A vádlottak előzetes letartóztatásban vannak.
Forrás: MTI
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr32513531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása