CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lövés az ütés után Csepelen, az Erdősor utcai szépségszalonnál

2011. január 26. 21:15 - Anzágo

Lövöldözéshez hívták a rendőröket szerdán kora délután, a csepeli Erdősor utcába. Nem sérült meg senki.

A Független Hírügynökség beszámolója szerint A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az Erdősor utcai  szépségszalonban egy férfi összeveszett a volt barátnőjével, majd meg is ütötte, a nő könnyebben sérült meg. Az esetnél jelen volt a nő jelenlegi barátja is - a két férfi   dulakodott egymással.

Amikor a nő mostani barátja kiment a helyiségből, a másik férfi követte és eddig tisztázatlan okból egy gázriasztópisztollyal az utcán több lövést adott le. Nem sérült meg senki. A lövéseket leadó férfi ezután elment a helyszínről, a bejelentést követően a csepeli rendőrjárőrök a közelben fogták el. Az ügyben garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult büntető eljárás.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr462616644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anzágo 2011.01.26. 21:40:22

batan-nak nagy köszönet a jelzésért. Szeretnénk ott lenni minden csepeli kilométerkőnél, de az még odébb van. Ezért nagy segítség szerkesztőségünknek minden elküldött hír. Amilyen gyorsan csak lehet, közzé tesszük. Most batan jelzése alapján a Független Hírügynökség volt segítségünkre. Köszönjük!
süti beállítások módosítása