CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Feljelentős cirkusszal leplezték volna a csepeli iskolabezárást

2011. január 27. 23:53 - Anzágo

 A fideszes kerületvezetők által fogyatékossá züllesztett www.csepel.hu –n január 27-én egyetlen szót sem szóltak az óriási felháborodást kiváltó csepeli iskolabezárásokról. A képviselő-testület csütörtöki ülése elé úgy terjesztette be Morovik Attila fideszes alpolgármester az iskolabezárások ütemezését, hogy a szülőkkel, a diákönkormányzatokkal, egyáltalán nem egyeztetett, a pedagógusokkal pedig kész tényeket közöltetett. A csepeliek figyelmének elterelésére egy cirkuszba illő műsorszámot adott elő Németh Szilárd fideszes polgármester. Néhány órával az iskolabezárási döntés előtt sajtótájékoztatón, bejáratott produkciójával, a feljelentéssel szórakoztatta a kivezényelt sajtó- és médiamunkásokat. Elmondta a kamera és a mikrofon előtt, a Csepel SC Alapítvány ellen akar vizsgálatot indíttatni a legfőbb ügyésszel.  A fideszes polgármester nem is nagyon burkoltan a csepeli ügyészséget is megdorgálta, éreztetve, nem hozták az általa várt eredményt.

 Természetesen a csepelieket, a testületi ülésen részt vevő elkeseredett és felháborodott szülőket ezzel a manőverrel nem tudta félrevezetni. A sokat hivatkozott 2/3-os fülkeforradalmi Fidesz-mamelukok gombnyomogatása kellett ahhoz, hogy keresztül verjék iskolabezáró szándékukat. Csütörtökön a www.csepel.hu csak Németh Szilárd feljelentős sajtótájékoztatóját tálalta bő terjedelemben, de az iskolabezárásokkal kapcsolatos döntésekről képtelen volt egy szót is szólni.  Helyette, de főként a csepeliek nevében nem sokkal este nyolc óra után „Szárcsafióka” így számolt be a történtekről: „Köszönjük a sok támogatást, a részvételt. Sokan voltak ma délután az önkormányzatban. Sajnos az történt, ami az előterjesztés alapján várható volt” Nem sokkal később „Törött szárnyú fióka” többek között ezt írta: „Azt szeretném tudni, hogy a Polgármester úr és sleppje mikor áll a szülők (=választóik) elé, és mondja meg, hogy bezárják gyermekeink iskoláját?! Remélem nem lesz arcuk eljönni az iskola "50 éves" rendezvényeinkre!!!

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr252619564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.28. 16:40:24

Németh lassan Orbánt is megdorgálja, mert a helyén ül. Az a bunkó gyökér tegnap lekomcsizta a szülőket, felheccelt tömegnek nevezte őket és kioktatta a választóit. Az MSZP nem tett semmit, a szülők pedig csak álltak és nézték, hogy mi zajlik iskolabezárás ürügyén a két nagy frakció között. Az, hogy elmebeteg és alkoholista, az a fején látszik. Az, hogy sikkasztó, az sehol-hol van az a képviselő, aki előállt az üggyel?
Visszatérve a tegnap esténkre: Ott álltunk és vártuk, hogy szakmai érvek fognak elhangzani, ehelyett Németh magánszámot, Borka-Szász etűdöt és birkanyáj bégetést láttunk. Zupkó és Bercsik urak meg sem szólaltak-holott mind a ketten odajártak, egyikük pedig körzeti képviselő.

igenember 2011.01.28. 22:46:18

Most nem kell személyeskedni. Németh egy fasz ezt mindenki tudta, én se rá szavaztam. Zupkó is egy fasz volt régen, sztem csak azért volt jó tanuló, mert az anyja ott tanított.

Annyit a Szárcsáról, hogy mindig is gyerek hiánnyal küzdött. Ha jól emléxem csak 1 évfolyam volt, ami 3 osztállyal tudott futni. Aztán lett A meg B osztály, a B tesi tagozatos volt. Régen amikor jártam oda, kemény de jó tanárok voltak ott. Kár azért a suliért, de ez már nem a 60-as meg 70-es évek.

josef_k 2011.01.29. 00:31:19

Az történik, ami a legtöbb helyen: pl. XIII. ker., ahol a szoci vezetés - élén az uszkár alpolgármester asszonnyal - szintén bezár egy iskolát és egy színházat. Ami közös a XIII. és XXI. kerületben: a mód. Sunyin, alattomosan hajtják végre ezt, és aki nem tapsol nekik, azt lekomcsizzák/lefideszesezik. Mert egyébként ki lehet állni, hogy ez és ez a helyzet, és egy önkormányzatnak sem szabad pazarló gazdálkodást végezni a nem kihasznált intézmények feltétlen fenntartásával, de egyik helyen sem látni törekvést arra, hogy érdemben rendezzék a helyzetet. Be lehet zárni egy iskolát, de nem 4 hónap alatt és nem ilyen módon. És ez a gátlástalanság rohadtul pártfüggetlen... :-( Csináljon már valaki egy pártot, amelyikre szavazni lehet...

törött szárnyú fióka 2011.01.29. 05:14:30

@igenember: Felesleges személyeskedni, csúnyán beszélni.... Egyébként nem az anyja tanított az iskolában! Érdemes lenne utána nézni a dolgoknak, mielőtt leírod!

balfék 2011.01.29. 10:08:15

@josef_k: Melyik színházra gondolsz? Mert a J.A. az fővárosi színház.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 12:36:28

Rohadt Csepeli Zsírdisznó Szilárd! ENNÉL CSAK A kÓSA A HÜLYÉBB ÉS UNDORÍTÓBB.
Ti nem tudjátok milyen Önkény uralmat épít ez a Nemzeti Szar fazon is itt Csepelen!

A Cseppeli TV-be és az új csepeli Propaganda Hírmondó Újságjába azért megtartotta a " köpönyegforgatókat"...a.levitézlett MSZP dolgozókkal " melóztat"...mert azok rettegnek tőle és az állás elvesztésétől és térden csúsznak neki....
Saját magát nem fotózhatja csak a saját fotósa,!!!!!.... az alkalmazott Csepel újság fotósa nem fotózhatja,!!!! sőt ..idegesíti ha fotÓzza a nagy MALAc képét . Szólani nem lehet hozzá..Paracsokat osztogat, mit egy CÁR..és lebasz mindenkit...
REMÉELM LESZ VALAKI CSEPELEN AKI ELKAPJA ÉS MÉG DAGADTABBRA VERI AZT A RUSNYA FEJÉT!!!!!

deportált 2011.01.29. 12:36:55

Balféknek: Igen a József Attilát akarják bezárni, büntetik a XIII. kerületet, mert nem a fideszre szavazott.
Mást kerületekben ugyanilyen szemét, sunyi módon zárnak be iskolákat.
De hát a nagy többség 20 éve erre szavaz.
Mikor lesz már végre egy olyan párt, amelyikre szavazni lehet. Mert ezek közül egyikre sem.
Aki meg ezekre szavaz, szívjon!
Csak az a tragédia, hogy az ártatlan nem szavazóknak is szívni kell!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 12:37:44

NÉZZÉTEK MEG EZ A KÉPÉT a Zsírdisznó Szilárdnak---na ?.... ökölbe szorult a kezetek? vagy hányni akartok?????
ÉN MINDKETTŐT!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 12:38:54

@deportált: BÁRKIRE SZAVAZOK CSAK EZÉRT, HOGY EZT A NEMZETI SZAR HAZUG Lopós bandát eltüntesse-MÉG EGY ARAB TERRORISTÁKRA IS SZÍVESEBBEN SZAVAZNÉK!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 12:41:14

A Csepel.hu ra nem lehet véleményt bümtetlenül beírni..., pl a Szárcsa iskola bezárásának ügyében..vagy Fidesz kritikát...kimoderálnak. NA EZ A SAJTÓSZABADSÁG..ÉS FIDESZ DIKTATÚRA MÁR CSEPELEN IS .Igazán jöhet az igazi forradalom!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 12:42:00

Német Szilárd egy Alkoholista barom!

fetyisob 2011.01.29. 12:54:29

Én ott voltam ezen az önkormanyzati ülésen! két gyerekem jár a szárcsa uti altalanos iskolaba!
voltunk jopáran de kulturaltan viselkedtunk!
nagyon jo felszolalasok voltak de nem fidesz reszröl!-ök meg sem szolaltak!!!!! pedig az ö javaslatukra akarjak bezarni a sulit!ők nyerték a valasztast csepelen de egy árva mukot nem szoltak a kampanyban arrol hogy 3 honap mulva bezarnak iskolákat! nem védem a szocikat de azok legalabb kigazdalkodtak valahogy hogy ne keljen bezarni! szaros 30 millio az éves költsege a sulinak!- mondjuk ha lazar kepviselö passatal v mondeoval jarna nem s8 audival akkor talan nem kene 200 gyereknek 10km-rel arrebb jarni iskolaba tulzsufolt osztalyokban!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 13:40:14

@fetyisob: NÁLAD A PONT---- ezért jobb a Szaros Baloldal mint a Diktatórikus pofátlan Fidesz , a Nagy NEMZETI SZAR!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.29. 14:29:56

Folyamatosan gyülekeznek az emberek a nagyobb városokban, megint tízezrek az utcán Kairóban. Lemondott az egyiptomi kormány.
BÁR MÁR MAGYARORSZÁGON LÁTNÁM EZT!!!!!!!

egy maréknyi dollár 2011.01.29. 14:45:12

Szóval ez az udvari fotóssal csináltatott, jól sikerült, előnyös kép.Erre a pofára mondható, hogy nem szép, de van benne valami visszataszító.

igenember 2011.01.31. 21:54:13

@törött szárnyú fióka: Nyugi, az anyja tanított ott. Nézz utána, vagy kérdezz meg másokat is akik odajártak.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.31. 22:04:42

Az anyja volt. Ezért is furcsa, hogy hallgat...

törött szárnyú fióka 2011.02.01. 11:12:16

@igenember: 4 "Zupkó-gyerek" járt az iskolába.
János, 1981-ben végzett - ő a vita tárgya. Testvére Krisztina, ő 1984-ben ballagott. A tanítónő gyerekei: István ('87) és Ágnes ('92). De nemkem mindegy ...
süti beállítások módosítása