CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Heves vita csepeli iskolák bezárásáról

2011. január 31. 22:11 - Anzágo

 A Csepp TV Szigetelő című hírműsora hétfőn mintegy 45 perces összeállítást készített a Csepeli Önkormányzat képviselő-testületének csütörtöki üléséről. Miként az ülés előtt és azt követően is megírtuk: a XXI. kerületi fideszes városvezetés Németh Szilárd polgármester elnökletével - más címmel ugyan, de valójában - csepeli iskolák (Szárcsa, Csete, régi Rákóczi) bezárását tűzte napirendre. A televíziós tudósítás tanúsága szerint a vitában az iskolabezárások tervét előterjesztő Morovik Attila alpolgármesternek a hangját sem lehetett hallani.

A Szárcsa iskola szülői szervezetének képviselője Vincze Vivien viszont higgadt, felkészült, sokoldalú érveléssel vette védelmébe a most 50 éves intézményt.

A televíziós tudósítás kattintás után  ITT MEGNÉZHETŐ  (kb 08:57-től)

Híreket, tudósításokat a csepelujsag@postafiok.hu címen várunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr802629146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumi fakanál 2011.02.02. 23:08:37

Megnéztem a videót, ott voltam a megmozduláson. Hazudott a kerületi Hitler.És a Tv sem merte leadni,ahogy kib..ta a széket, mikor valaki szóvá tette, hogy nincs elég hely.Azt mondta, ő sok mindent végigküzdött a csepeliekkel, míg mi biodíszlet ,felheccelt lények vagyunk. Meg az édesanyád, aki felnevelt a 9miliméteresben.. bocsánat négyzetméteresben. Oda még a fejed sem fért volna be... :o) Nem szólva a sok piásüvegről.
Tehát ő küzdő volt, akiket támogatatk a jóérzésű csepeliek, míg mi biodíszlet véglények vagyunk, akiket felhasználnak a szocik a maguk politikai érdekében. A jobbikos zsebnáci olyan hülye, hogy a pöcsét sem találja pisálás közben, a Tenk ,meg olyan egyszerű, mint Jávor Benő a választási plakáton.Érdemben nem tudtak hozzászólni,csak égették magukat. A szocik pedig nem tudják, mit kezdjenek magukkal. Ezért kár ennyi embernek ott ücsörögni.Borkát polgármesternek! Én rá szavaznék, ha indulna.Jól beszélt, értelmes volt és amit mondott ült,mint Hagyó az előzetesben.Némethke ezért van rá kibukva. A fideszesek meg szégyellhetik magukat, meg sem szólaltak, Bercsik csak pislogott, Zupkó meredten bámult a sarokba, nehogy ránk kelljen néznie. A többiek meg nyomták a gombot, mint Németh a Cibulyánét a kampány alatt. És ezek beszélnek észről, szívről, meg tisztességről? Pláne a mai Orbán balhé után?
Kire szavazzunk 3 év múlva? Szavazhtaunk egyáltalán?!!
Az anyuka, aki felolvasta, ügyes volt, köszönöm neki a bátorságát.
süti beállítások módosítása