CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Keserű csepeli adalék Marcsi52-től a mai Orbán-országértékeléshez!

2011. február 07. 13:02 - Szerkesztő73

Kicsiben ugyanaz megy Csepelen mint a Fidesz-uralta Parlamentben és a fideszes kormánynál. Egyik olvasónk, Marcsi52 a saját tapasztalatainak közreadásával segít a mai Orbán Viktor-féle csicsás országértékelés összeállítóinak a beszéd elhangzása előtti órákban. Marcsi52 ezt írja egyik cikkünk apropóján, amelyben arról számoltunk be, hogy a Fidesz-kormány a kiskeresetűektől veszi el a pénzt:

Valóban így van! A kiskeresetűektől vettek el a pénzt, én csupán azért szólok hozzá mert saját bőrömön és munkatársaimnál tapasztaltam, kevesebb lett a jövedelmünk. Közalkalmazottként dolgozom egy csepeli bölcsödében. Eddig kaptunk egy kevés, határozott időre szóló kereset-kiegészítést csekély jövedelmünkhöz. Volt, aki 1600 forintot kapott, és volt,aki ennél kicsivel többet. (Megjegyzem, nem tízezrekről szólt a kiegészítés az ő esetükben sem.) A szigorításokra való tekintettel azonban megvonták ezt a csekély kiegészítést is a fideszes csepeli vezetők rendelkezése miatt. „Örömmel” halottam viszont, hogy több százezer forinttal nőtt a képviselőink bére az adózás megreformálása miatt, nem törődve azokkal akik felneveltek már nem egy gyereket, de hát azok éljenek ahogy tudnak, nekik nem jár adó kedvezmény!!!!!! Csak ennyi, remélem soraim nyitott szemekre és fülekre találnak.

A Magyar Köztáraság kormányfőjének, Orbán Viktor miniszterelenök úrnak a figyelmébe ajánljuk Marcsi52 fenti sorait. Az országértékelő előtt. És utána is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr472644259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása