CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli rablás tetteseit keresi a rendőrség, szemtanúk jelentkezését várják

2011. március 23. 15:56 - Szerkesztő73

 Keresi a rendőrség azt a két, egyelőre ismeretlen férfit, aki hétfőn éjjel rabolt ki egy sörözőt Csepelen - értesült a HavariaPress.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, hétfőn éjjel fél 12 előtt valamivel, egy férfi lépett be a főváros XXI. kerületében, egy Kossuth Lajos utcai sörözőbe, majd fegyverrel fenyegetve az alkalmazottat, a bevételt követelte. Ezalatt társa az ajtóban figyelt. A pénzt megszerezve a két rabló elmenekült a helyszínről. A fegyveres 20 év körüli, 180-185 centiméter magas, vékony testalkatú, szemöldöke vastag, feltűnően egyenes vonalú, szeme barna. Társa szintén 20 év körüli, 160-165 centiméter magas, normál testalkatú. A rendőrség rablás miatt indított eljárást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr932765282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása