CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel szégyene: nyugdíjasok elleni hecckampányt népszerűsít a fideszes önkormányzat

2011. május 16. 01:25 - Szerkesztő73

 Szégyentelen és nagyon bátor tud lenni a Németh Szilárd irányítása alatt vegetáló önkormányzati vezérkar, ha nyugdíjasok az ellenfelei. Gúnyolódik és hecckampányt folytat a grémium a korkedvezménnyel és korengedménnyel nyugdíjazottak ellen a csepel.hu-t, ezt a cenzúrázott, megcsonkított hivatalos helyi szócsőt felhasználva. Németh Szilárd fennhatósága alatt a csepel hu tollnokai önként vagy egzisztenciális kényszer hatására egy szót sem szólnak arról a gyalázatról, amit a Lázár János és Balsai István nevével jelzett legújabb fideszes alkotmánymódosító javaslat okoz. A Fidesz-hatalom kohászoktól, bányászoktól, rendőröktől, tűzoltóktól akarja megvonni a nyugdíjat, hogy munkanélküli vagy szociális segélyért kuncsorogjanak. A pofátlanság elleni küzdelem felkent helyi bajnokai erről egy hangot sem ejtenek. Helyette Bayer Zsolt pofátlan írását közlik a vezető csepeli hírek között. A Nyugdíjas című pamflet szép kerek, jól megírt történettel a kohászok, a bányászok, a tűzoltók, a rendőrök és még sok más foglalkozás művelőjének szerzett joga, korengedményes és korkedvezményes nyugdíjazási lehetőségük ellen indít hecckampányt. Így van ez akkor is, ha az írás csak egyetlen rendőr példáját használja fel. A szerző, Bayer Zsolt célja: előkészíteni a talajt, megdolgozni a közvéleményt, hogy Orbán Viktor kormánya minél könnyebben, gyorsabban nyomhassa le a kiszolgáltatottak torkán az agyrémmel felérő ötletet, a nyugdíj megszüntetését a korengedményes, korkedvezményes kohászoknál és a többieknél. (Sokan közülük még nem is tudnak erről a tényről.)

Kérdezhetnénk, hogy a Magyar Hírlapos Bayer Zsolt írásának mi keresni valója van a XXI. kerületi önkormányzat közpénz felhasználásával készülő hírportálján? Nem kérdezzük, hiszen tudjuk a választ: semmi keresni valója nincs a hecckampánynak Csepelen. Kérdezhetnénk azt is, hogy mind azok, akik egy ilyen hecckampányhoz a nevüket adják szégyellik-e magukat? De ezt sem kérdezzük. Minek? Azt viszont határozottan állítjuk, igaza van a kiszolgáltatottaknak és érdekeik védőinek, amikor azt mondják: jogállamban még gazdaságpolitikai okból sem lehet a jóhiszeműen szerzett és gyakorolt jogokat sérteni. Provokátorok törnek a társadalmi béke és sok ezer ember biztonsága, megélhetése ellen.

(A 21. kerületi Hírhatár fotója a csepeli sétáló utcában, az egykori Csepel Vas- és Fémművek kettes kapujától pár száz méterre készült.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr362907116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása