CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fedett akadálypálya épül kerékpárosoknak Csepelen

2011. június 18. 12:38 - Szerkesztő73

A Magyar Televízió információja szerint fedett kerékpáros akadálypálya épül Csepelen. Hazánk első, télen-nyáron használható, kétezer négyzetméteres fedett pályás bringás akadály- és rendezvénycsarnokát 230 millió forintos értékben uniós és saját forrásbólhozza létre Magyarország egyik legnagyobb ingatlanberuházója.

Az építkezés 2012-ben kezdődik, és a beruházó reményei szerint nem csak a csepeli gyerekek sportolására, hanem Európa- és világbajnokságok megrendezésére is használható lesz a pálya.

"Szeretnénk hitelesíteni is ezt a versenypályát, hogy mind az olimpiai felkészülésre, mind pedig világbajnokságok, Európa-bajnokságok megrendezésére is alkalmas legyen. Előzetes kalkulációk szerint, mintegy 700 köbméter földet kell majd behoznunk a csarnokba. Ebből kell kialakítanunk nyolc ugratót, buckát, hogy az olimpiai felkészülés megvalósuljon" – hangsúlyozta Szeles Béla ingatlanfejlesztési igazgató.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr782994779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása