CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lelepleztük a fideszes önkormányzati vezetés rejtjelezett üzenetét

2011. június 21. 11:31 - Szerkesztő73

Nem tájékoztat vagy félretájékoztat a fideszes önkormányzati vezetés a mind erősebben cenzúrázott csepel.hu hivatalos hírportálon. Most először az utóbbiról, vagyis a félretájékoztatásról lesz szó, de a Csepel újság – mint a jó kisdobos és úttörő – ahol tud segít. Itt tudott! Azt írja a csepel.hu, a hivatalos szócső, hogy „…a Polgármesteri Hivatal valamennyi irodája (XXI., Szt. Imre tér 10., Petz F. u. 1-3., Bajcsy-Zs. u. 59/a., Völgy u. 8., Kossuth L. u. 63., és 65. szám alatti hivatali részlegek) 2011. július 1-jén (pénteken) - a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény alapján -ZÁRVA TART, az ügyfélfogadás szünetel. Az első ügyfélfogadási nap: 2011. július 4. (hétfő)”

 
Jesszus atyaúrég! Mi történt? – csapták össze a kezüket sokan a fenti hivatalos közlést olvasva. Hoffmann Rózsa államtitkárhoz hasonlóan leváltják valamelyik csepeli alpolgármestert vagy maga Németh Szilárd  polgármester ajánlotta fel lemondását oly sok fárasztó feljelentés után? A Csepel újság már elöljáróban megnyugtat mindenkit: ezek csak találgatások, rémhírek. Titokügyi szakértőnk nem találgatott, hanem talált! Megfejtette a „Szt. Imre tér 10”-ből és a „Petz F. u1-3”-ból származó titkokat. Időt, energiát nem sajnáló desiffírozás után leleplezte a nagy titkot, és ezt most szó szerint, változtatás nélkül megosztjuk olvasóinkkal.
 
Július elsején, a jövő hét péntekén a Köztisztviselők Napját ünneplik országszerte, így Csepelen is. Ez a nap évek óta mint mindenütt az országban, Csepelen is munkaszüneti nap a hivatalban és annak részlegeiben. Július elsején, pénteken, de csak ezen az egy napon, ezért nem intézhetik ügyeiket a csepeliek a Szent Imre téri hivatalban, a Petz Ferenc utcai ügyfélszolgálaton és másutt, ahol egyébként a legnagyobb hőségben (és fagyban) is dolgoznak a köztisztviselők.” – Ennyi volt a nagy titok, amit a hivatalos szócső, a csepel.hu ismeretlen okok miatt nem akart vagy képtelen volt megosztani a csepeliekkel!
 
A csepeli lakosoknak (a volt, a jelenlegi és a leendő ügyfeleknek, adófizetőknek és segélyezetteknek) tisztességes városvezetői tájékoztatást; a csepeli köztisztviselőknek  az ünnepükre jó pihenést, utána pedig sikeres munkát kevesebb kirúgást kíván a Csepel újság. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr173002565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása