CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli ékszertolvajt keres a rendőrség - A tettes a kirakaton át menekült el

2011. július 06. 12:52 - Szerkesztő73

A Csepeli Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri, mert jelentős értékű ékszerlopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető június 22-én 14 óra 30 perc és 14 óra 40 perc közötti időben Csepelen, a Kossuth Lajos utca 30-46. szám alatt lévő ékszerüzletbe vásárlást színlelve bement és az eladó figyelmét kijátszva egy hirtelen mozdulattal a kezéből kikapta az abban lévő ékszertálcát, majd az ékszerüzlet ablakán kiugorva ismeretlen helyre távozott. Az ismeretlen elkövető

25 év körüli 175-180 cm magas, normál testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét nadrágot, fehér pólót, valamint sötét baseball sapkát viselt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi kapitánysága kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 427-4640 telefonszámot illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A csepel.hu közleménye alapján

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr723044277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása