CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

FUSS CSEPEL! Futás után buli!

2011. július 27. 13:02 - Szerkesztő73

A futo.blog.hu szerkesztői minden érdeklődőt meghívnak Csepelre egy kiemelt Nike rendezvényre, mégpedig az augusztus 6-án, jövő héten szombaton megszervezésre kerülő "Fuss Csepel" futóbulira. Ez nem csak egy közös futás lesz, hanem futással egybekötött buli is egyben. Éppen ezért az időpont is késő délutáni: szombaton 18 órakor van a találka a Pesti Duna-parton (a teljesen pontos helyszínt majd időben közöljük). A jelentkezést Facebookon kell leadni (igen, kell Facebook kontó hozzá), illetve a részvételi szabályzatokat is ott tudjátok elolvasni — apróbetűs rész.

Az eseményről annyit, hogy ez nem csak egy gyülekező-bemelegítés-futás jellegű megszokottnak mondható dolog lesz, hanem egy reklámügynökség által megszervezett Nike Futóbuli, ahol látványosságok és érdekességek is szerepet kapnak majd a futás során (nem beszélve az azt követő buliról). Ezúttal a Csepel gyárterület mindenféle urbánus részein kell majd egy látványos és gazdag útvonalat befutni. Másrészt ezen az eseményen lehet majd szerezni zöldkártyát is, amivel regisztrálni lehet a csapatokat a Fuss Budapest Trio eseményre. Ez az éves szeptemberi Nike félmaraton hármas váltóját jelenti kedvezményes nevezési feltételekkel (felnőtt 4k, diák 2k — és ajándékok, meg buli is lesz a csomagban). Erről még fogunk majd írni, mert a sport oldalát nézve azoknak is remek bemutatkozási lehetőséget ad, akik nem tudnak megbirkózni a 21 km-es távval.

Forrás és további részletek: futo.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr243104168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása