CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Több holttestet találtak Csepelen, a szigetcsúcsi eperföldnél

2011. augusztus 11. 20:13 - Anzágo

Hat holttestet talált a rendőrség csütörtökön Csepelen, a szigetcsúcsi eperföldnél, az egykori Duna TSZ-területen, a fás-erdős terület szélén.  AZ MTV TUDÓSÍTÁSA KATTINTÁS UTÁN ITT LÁTHATÓ Élve elásott embereket találtak Csepelen: Az index.hu beszámolója itt olvashatő

Csütörtökön, nem sokkal este hét óra után több TV és a Blikk adta hírül, hogy hat, félig-háromnegyedig a földbe ásott holttestre bukkantak a rendőrök. Az első szakvélemény szerint az áldozatok egy-négy hete halhattak meg. A Blikk szerint több koponyát is találtak a holttestek mellett.

Az MTV Híradó információja szerint elfogták a gyilkosságok elkövetőjét. A gyanú szerint egy szerb uzsorás a tettes, aki figyelmeztetésnek szánhatta az élve eltemetést. A rendőrséget az egyik kiszabadult ember értesítette.

Bartha László, a Nemzeti Nyomozati Iroda sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban az MTI-nek annyit mondott: az NNI életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást egy összetett esetben. Azt megerősítette, hogy valóban több holttestet találtak, de pontos számot egyelőre nem kívánt közölni. 

A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓK A CSEPELI GYILKOSSÁGRÓL ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr293146800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása