CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit kerestek Csepelen a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai?

2011. szeptember 22. 12:39 - Szerkesztő73

Több mint egy hónappal azután, hogy napvilágra került a csepeli négyes gyilkosság, szerdán ismét a helyszínen jártak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az RTL Híradó stábja éppen a helyszínen volt, de hogy mit csináltak a nyomozók, nem árulták el nekik. Később az NNI szóvivője azt mondta: egy gyanúsítottat hallgattak meg.

Az RTL Híradó riportja szerint a hajléktalanok egykori táborának helyszínén most szétdobált fűszerek vannak, és a figyelmeztetés ellenére

nyitva van az ajtó; feltehetően már nem él ott senki. Augusztusban négy holttestet találtak a tábortól nem messze, azóta azonosították az áldozatokat. A Blikk szerint egyikükkel különösen kegyetlenül végeztek: fához kötözték, megvakították, majd nyakig beásták a földbe. Az információkat a rendőrök nem erősítették meg. A Nemzeti Nyomozó Irodánál továbbra sem nyilatkoznak az ügyről. Azt mondják, szakértői véleményeket várnak, és csak ezek elkészülte után tudnak beszélni az áldozatok személyazonosságáról, várhatóan néhány hét múlva.

Az RTL Híradó stábja éppen Csepelen forgatott, amikor több rendőrautó érkezett a négyes gyilkosság helyszínére, köztük rendőrségi helyszínelő és egy lesötétített ablakú kisbusz is. Arra kérték a stábot, hagyják el az erdőt, de azt nem árulták el, hogy több mint egy hónappal a holttestek kihantolása után miért szálltak ki a helyszínre. A nyomozó iroda szóvivője az RTL Klub kérdésére csak annyit mondott telefonon: a csepeli üggyel összefüggő, diósdi gyilkossággal kapcsolatban, egy gyanúsítottat hallgattak ki a helyszínen.

A csepeli négyes gyilkosság azután derült ki, hogy az erdőből sikerült elmenekülnie egy férfinak, akit azért ástak el a földbe, hogy kiszedjék belőle bankkártyájának pin-kódját. A támadással egy hajléktalan párt és egy férfit gyanúsítanak.

Forrás: HÍRSZERZŐ.HU 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr743245625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása