CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli hamut gyűjt a rendőrség

2011. november 04. 19:29 - Szerkesztő73

Hamut gyűjtöttek egy észak-csepeli tűzrakó helyről a Nemzeti Nyomozóiroda gyilkossági nyomozói – értesült a Blikk. A rendőrök ugyanis a csepeli hajléktalangyilkosságokkal kapcsolatban jutottak olyan információkhoz, hogy az áldozatok közül volt olyan, akit elégettek a tettesek. Úgy tudjuk, a mintákat igazságügyi szakértők vizsgálják.

Az elhunytak egyik hozzátartozója éppen a helyszínen volt a mintavétel idején.

– Az anyósom holttestét még nem azonosították, egyelőre csak gyanú, hogy őt is megtalálták. A hamut a szemem láttára zacskózták be. Volt, akit halála után úgy próbáltak eltüntetni, hogy tűzre dobták – állította a Blikknek a rokon.

A Blikk információi szerint egyébként a családtagok egyike ismerte a gyilkosságokkal gyanúsított Dragant és bandáját, és elképzelhető az is, hogy akaratán kívül ő adta a tippet a mészárosbrigádnak a gyilkosságra, amikor szeretteiről és azok németországi munkájáról beszélt.

Mint arról beszámoltunk, a rendőrök augusztus 11-én négy holttestet ástak ki a szabadkikötő melletti eperföldből, miután egy férfi kiszabadult a neki ásott sírból és feljelentést tett. (A Blikk információja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr203354217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása