CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szétverik a csepeli művelődési hálózatot? Miért titkos még mindig a nyilvános?

2011. november 18. 10:41 - Szerkesztő73

A Csepel újság értesülése szerint Csepel egyik legnagyobb értékének, a művelődési hálózatnak a szétverésére készül a XXI. kerület fideszes vezetése. Várhatóan a Csepeli Művelődési Központ (CSMK), több művelődési ház, a Csepel Galéria, a tanuszoda, valamint a csepeli Pedagógiai Szolgáltató Központ (PSZK) és az ott dolgozók munkahelye eshet áldozatul a fideszes fülkeforradalmi mamelukok gombnyomogatásának, döntésének. Úgy tudjuk, ez lesz a témája a hétfői, november 21-i rendkívüli képviselő-testületi ülésnek, amely REGGEL NYOLC ÓRAKOR KEZDŐDIK. Bár már csak alig három nap van hátra az ülésig, november 18-án 10 órakor még semmit sem közölt a tervekről a hivatalos szócső, a csepel.hu. (Álláspont az van az IMF elleni szabadságharcól, információ a diaszpóra tanácsról, a rovásversenyről, de arról, ami közvetlenül a csepeliek bőrére megy, semmi sem olvasható.)  Márpedig a képviselő-testület ülései nyilvánosak, azon a 14 éven felüliek közül bárki részt vehet. A napirend megnevezése még az esetleges zárt ülésnél is nyilvános. A törvény és a csepeli szmsz szerint. De kit érdekel ez ma a Szent Imre téri zöld fülkébe bezárkózott fülkeforradalmárok közül? 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr973391739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2011.11.18. 11:49:58

Azt hiszem most kellene a Fidesz fegyveréhez nyúlni és a jogosan aggódókat a testületi ülés kezdetére odaszervezni az ónkormányzat elé!!!! Én biztos ott lennék!!!!!
süti beállítások módosítása