CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen adót emelni, árat emelni lehet, koldulni tilos

2011. november 25. 13:31 - Szerkesztő73

A Csepel újság információi szerint a csepeli önkormányzat képviselő-testületének tegnapi, november 24-i ülésén az önkormányzati Csepp TV stábja nem készíthetett felvételt a vitáról és az elfogadott döntésekről, így valójában már csak a fideszes vezérkar hivatalos szócsöve, a csepel.hu számol be arról, amiről hagyják. Így aztán az érdeklődő csepeli azt megtudhatja, hogy idézzük a csepel.hu - t : "A képviselő-testület többsége elfogadta a javaslatot, hogy tilos a közterületeket életvitelszerű lakhatás céljára használni és tiltják a koldulást is."

A fideszes városvezetés szócsöve arról viszont mélyen hallgat, hogy miközben Németh Szilárd és csapata a koldulást tiltja, az ármeléseknek és egyéb, a csepeliek pénztárcáját megcsapoló intézkedéseknek szabad utat adott fülkeforradalmi mamelukjai gombnyomogatása után. Amit tegnap még csak jeleztünk, az mára bizonyosság lett a helyi fülkeforradalmárok miatt. Magyarán: a csepelieknek az Orbán-kormány megszorításain túl még drágább lesz az élet jövőre.
• a korábban MÁR FELEMELT LAKBÉREK után,
• bevezetik a TELEKADÓT,
• emelik az építményadót,
• a közterület-használati díjat,
• az intézményekbe járó gyermekek étkezési térítési díját,
• a helyiségek bérleti díjait.  

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr573410840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2011.11.25. 15:27:28

Legyen számunkra Esztergom a példa!!!
süti beállítások módosítása