CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit tettek Németh Szilárddal?

2011. december 16. 14:51 - Anzágo

Borzalmas dolog történt Csepelen! Bár Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár előzetesen titkosított csütörtöki látogatása, fóruma sem akármi, de ez még önmagában elviselhető. Csepel már sok mindent kibírt. Ha azonban a Fidesz vezette XXI. kerületi önkormányzat hivatalos szócsövére, a csepel.hu-ra tekintünk, ott megtudhatjuk, hogy sokkal súlyosabb a helyzet. Bár első pillantásra inkább csodára mint tragédiára gondolhatunk, de ez csak a látszat. Tragédia ez a javából! A hivatalos szócső szerint ugyanis csütörtökön kétszer járt Hoffmann Rózsa Csepelen. Ugyanott, ugyanabban az időben, és ugyanarról beszélt, ugyanannak a közönségnek. A csepel.hu prezentálta ezt a csodát. A szócső csütörtökön 22 óra 57 perckor, vagyis az éj leple alatt tette közzé a kormany hu, magyarán az Orbán-kormány kommünikéjét. Ezt követően sajnálatosan csak péntek reggelre lett nyilvánvaló a rettenetes, tragikus fejlemény.
Ezért csupán péntek délelőtt 9 óra 31 perckor jelenhetett meg, de végre megjelent a csepel.hu-n egy újabb, immár saját, helyi fideszes gyártású Hoffmann Rózsáról szóló hír. A hemzsegő betű- és értelemzavaró hibától most tekintsünk el. Úgy sem ez a lényeg. Az új cikk eszmei mondani valója a tragédia jóvá tétele.
 

Mi történt? – kérdezhetik joggal. Égbekiáltó a mulasztás! A csütörtök éjjeli kormány kommünikében nem szerepel Németh Szilárd neve. Világra szóló skandalum! A megszégyenített városvezető szócsöve, a csepel.hu péntek délelőtt ezt próbálta jóvá tenni. Azt, hogy mitől akarták megfosztani a csepelieket, most szó szerint idézzük a csepel.hu -ból: „A jelenlévők köszöntése után Németh Szilárd polgármester az egykori új magyar konszolidációs kormány bonyolult helyzetéhez hasonlította Magyarország jelenlegi állapotát, ami csak akkor lesz képes a társadalmi megújulásra, ha a közoktatáson keresztül tudja újjáépíteni a jövőt.” Hát ezt kellett volna nélkülöznie olvasóinknak is, ha a szócső nincs résen. De résen volt, és ezért most meghirdetjük pályázatunkat. A Csepel újság a csepel.hu elnevezésű szócsőből idézett, dőlt betűvel szedett Németh Szilárd-féle mondat helyes megfejtői között értékes tárgyjutalmakat sorsol ki. A tragédia azonban sajnos, a csepel.hu buzgómócsingos fellépése után sem múlt el, mert van, ami már valóban tragikus Csepelen. Ez többek között nem más mint a csepeliek - közpénzből fizetett - hivatalos, helyi tájékoztatása. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr283468681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása