CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Három éve történt a tragédia

2012. január 07. 11:53 - csú

EMLÉKEZÉS TAKÁCS JÓZSEFRE ÉS PAPP LÁSZLÓRA
 Takács József és Papp László tragikus halálának harmadik évfordulóján, január 7-én megemlékezést tartottak a Csepel-sziget Általános- és Szakképző Iskola vezetői, tanárai, diákjai és barátai, az iskolában elhelyezett emléktáblánál.
 
A megemlékezés részt vevőit az iskola igazgatója köszöntötte, majd Sárkány István szavalta el Papp László két versét. Utána az iskola egyik diákja gitáros kísérettel énekelt egy dalt a tragikus körülmények között elhunytak emlékére, befejezésül Sárkány István Babits Mihály versével emlékezett Takács Józsefre és Papp Lászlóra. A megemlékezés végén a családtagok koszorút helyeztek el az emléktáblánál, illetve a részt vevők egy-egy szál virággal emlékeztek a két munkatársra, barátra, ismerősre.
 

A szervezők meghívása ellenére az önkormányzat jelenlegi vezetői közül senki sem jelent meg a megemlékezésen. Részt vett viszont a mostani képviselő-testület két MSZP-s tagja, Szenteczky János és Takács Krisztián, továbbá a korábbi testületek több tagja: Tóth Mihály, Orosz Ferenc,  dr. Borsány György, Nagy József, Szárkiszján Ádám, Horváth László, és ott volt Bárány Tibor, a megszüntetett Csepel újság utolsó főszerkesztője. 

A megemlékezésről a 21. kerületi Hírhatár készített képeket

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr163526093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsonyo 2012.01.07. 18:40:17

Ebből az "emlékező" névsorból nem biztos, hogy szégyen hiányozni!

sóhegy049 2012.01.07. 22:02:56

@Zsonyo:
Látod? Odaát az admin legalább letiltotta a kommenteket, mert TI jobberek, még más halálából is politikai tőkét kovácsoltok! Legalább ilyenkor kussolnátok el. Mint a köcsög vezéreteknek sem ártana. Az államcsődnél együtt fogunk sírni. :-(
süti beállítások módosítása