CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A szélsőjobb hálája Németh Szilárdnak egy sztárfotós kommunistázó címlap

2012. február 08. 12:00 - csú

Súlyos milliókat  fizetett Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester Bencsik András cégének a lopott című (Vörös Csepel) hazugság- és rágalomgyűjtemény kinyomtatásáért. Bencsik András az egykori kommunista Népszabadság pártrovatának munkatársából lett mára a szélsőjobb egyik hetilapjának, a Demokratának a főszerkesztője. Németh Szilárd a KISZ-t és az SZDSZ-t váltotta fel a jobban jövedelmező Fidesz-hűbérességre. Bencsik és Németh, a két többszörös kiváló köpönyegforgató a Vörös Csepelben egymásra talált. Németh a milliókat a csepeli önkormányzat közpénzéből átutalta Bencsiknek. Bencsik hálából Némethet a Demokrata február 8-i számának címlapjára rakta. Mindenki láthatja: a retusálás sem tudja eltakarni Németh Szilárd bornírtságát, Csepelt és a csepelieket gyalázó agyrémeit. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr784078361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.02.09. 08:53:50

Jellemző!!! Egy kerület vezetője az sem tudja , hogy a kerület ahol uralkodik annak mi a múltja!!! Csepel soha nem volt kommunista kerület!!! Mivelhogy kommunizmus sem létezett!! Szocialista kerületnek lehet nevezni ,de annak is csak a rendszerváltás után!!!! Még azért megkérdezném a kedves vezért , hogy Angyalföldet minek hívja ha Csepelt kommunistának??

Mesant 2012.02.09. 19:44:57

Mindig, amig a rendszerváltozás be nem tette a lábát, Csepel munkáskerület volt. Erre példa, hogy 1994-ben benn voltam a kórházban és Lajos bácsi betegtársam minden délután 2 előtt pár perccel az ablakban volt és sírt. Miért sírsz Lajos bácsi? Nézd meg!-mondja- hárman mentek be a gyárkapun és ketten jöttek ki, amikor én a gyárban dolgoztam 4000 munkás ment be és ugyanannyi jött ki ezen a kapun. Ezt tette Csepellel a rendszerváltás. Nem kommunisták voltak itt az emberek, hanem ízig vérig munkások. Kommunista vezetés sosem volt itt! Le kéne szokni a csepeli vezetésnek a frázisok puffogtatásról, a hazudozásról és tisztességes hozzáállással kellene kezelni, óvni, vigyázni a kerületet és a csepeli lakosságot is.

Csepel újság olvasó szavazó 2012.02.10. 09:22:21

Ugyan már, fiúk! Ha valaki nem tud cselekedni, akkor legalább mutogatni tudjon. Ebben profi a Féregh Szilárd. Meg a bibircsókban...
süti beállítások módosítása