CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megnyílt a csepeli fotósok évadnyitó tárlata a Munkásotthonban

2012. február 09. 00:03 - csú

A Csepeli Munkásotthon Galéria 21.kiállítótermében szerda este megnyílt a művelődési ház Réti Pál Fotóklubjának évadnyitó tárlata. Az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola növendékeinek koncertje után dr. Hricsovínyi István művészetpártoló ügyvéd mondott megnyitó beszédet, és a fotóklub tagjainak átadta az általa alapított Vándordíjat, egy bronz plakettet, amely Várhelyi György szobrászművész alkotása. A tárlatot, amelyen húsz fotós mutatja be képeit, március 19-ig tekinthetik meg az érdeklődők. A kiállítók:

Bárány Tibor, Berta Béla, Borbély Lajos, Czúni Imre, Gábori Attila, Halászi Vilmos, Hatvani Ágnes, Hodossy Ilona, Kis Sándor, Kollár László, Mizik Zsuzsa, Molnár Fanni, Oberländer Sándor, R. Kóródi Zsuzsanna, Simonovicsné S. Ilona, Szabó Csaba, Dr. Szinay Miklós, Tóth László Zoltán, Tüske István és  Végh Péter 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr874079890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása