CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Faképnél hagyták Fábryt, jó képet vág Orbán az EU-kifogásokhoz

2012. február 16. 10:05 - csú

Kevés szóval sokat  mondó hírek (részletekért kattintson a linkekre):

Elkeseredéstől izzik Görögország   Duplájára nőtt a munkanélküliség, megugrott az öngyilkosságok száma. Negyedik éve követik egymást az újabb és újabb megszorítások, de az adósság nem csökken. Van-e más kiút, mint a szigor?

Magyarországi politikai fejleményekről szavaz az EP  A mai napirenden barátságos, semleges és kritikus indítvány is szerepel.

Brüsszel már az Erzsébet-utalványt is vizsgálja Panasz érkezett, hogy a nemzetközi áruházláncokat kizárták az elfogadók közül, írja a Népszabadság.

A Századvég dolgozik a BKV-koncepción A cég igazgatósági tagja Rogán Antallal volt Abu-Dzabiban, amikor a BKK megszüntetése is felmerült.

Leléptek a nézők a Fábry-műsor felvételéről A nézők jelentős része lelépett a szünetben a Fábry című műsor keddi felvételéről - írja a Bors.

Orbán: Pénteken válaszolunk az EU kifogásaira  A kormány nem enged a bírák korai nyugdíjazásából. A kormányfő nem számít újabb vitákra.

Ma tartják Fliegauf Benedek filmjének világpremierjét a Berlinálén A romagyilkosságok ihlette Csak a szél a Berlinale fődíjáért, az Aranymedvéért versenyez.

A hullamosó, a kurtizán és a szüzek Berlinben lehúzták nagyon, pedig a Háború virágai című kínai film nem rosszabb, mint egy amerikai háborús film. Batman kínaiakkal játszik.

Hoffmann kitart a keretszámok mellett Az oktatási államtitkár szerint mindent megfontoltan készítettek elő.

Egyre kevesebben moziznak A néző és a bevétel is tizedével csökkent tavaly. A látogatottság már évek óta apad.

Országos adóslista készül Az a cég és magánszemély kerül rá, aki ellen végrehajtás indult. Csak tíz év után lehet lekerülni.  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr554118053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope2 2012.02.16. 16:42:12

315 igen, 263 nem, 49 tartózkodás mellett az EP súlyos aggodalmat fogalmazott meg. Rétvári Bence nyilatkozatában kijelentette, hogy ez egy törpe kisebbség. Állítása szerintem egy orbitális fideszes hazugság. Akkor már inkább Schmitt, ő csak másolt és zavarában hülyeségeket beszélt. A kőkemény fideszes agymosás lenullázza az országot.
süti beállítások módosítása