CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pénteken a Csepeli temetőben kísérik utolsó útjára Losonci Flóriánt

2012. február 16. 00:02 - csú

Miként korábban közöltük, február 2-án 68 éves korában elhunyt Losonczi Flórián, a Csepel SC egykori elnöke. A Csepel FC tájékoztatása szerint Losonci Flórián temetése február 17-én, pénteken 12 óra 15 perckor lesz a Csepeli temetőben. Családtagjai, rokonai, barátai, tisztelői ekkor vesznek végső búcsút a kiváló sportembertől.

Losonczi Flórián már 18 évesen a Csepel SC játékosa volt: 1963. és 1973 között. 186 mérkőzésen szerepelt a Csepel SC-ben, csatárként. Labdarúgó pályafutásnak befejezése után is mindvégig a sportot, a focit, a Csepel SC-t és Csepelt szolgálta. Volt a klub technikai vezetője, később elnökhelyettese, 2000-ben pedig az egyesület elnöke lett. A Csepel SC 2004-es megszűnést követően a Csepel SC Alapítvány munkáját segítette sportigazgatóként és elnökként.

Losonczi Flóriánt barátai, sporttársai rendkívül korrekt, tisztességes, a sport, a labdarúgás, a focisták érdekeiért mindig következetesen kiálló sportemberként őrzik meg emlékezetükben. Egész sportpályafutása alatt hű volt a Csepel SC-hez, Csepelhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr774098709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása