CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi lesz ebből? Véget vetnek a kamerákkal a ködösítésnek Csepelen?

2012. február 20. 00:32 - csú

Figyelemre méltó javaslatot nyújtott be a csütörtöki csepeli képviselő-testületi ülésre Pákozdi József. A Jobbik önkormányzati képviselője a képviselő-testületi ülések egyenes, élő televíziós közvetítését szeretné meghonosítani Csepelen. A kezdeményező az előterjesztésében felidézi, hogy a Fidesz többségű testület megszüntette a Csepp TV-t, és így gyakorlatilag a csepeliek semmilyen érdemi tájékoztatást nem kapnak a helyhatóság vitájáról, az érvek csatájáról. A mai technikai feltételek mellett azonban  a televíziós közvetítésnek semmilyen akadálya nincs, hiszen országszerte és a fővárosban is már igen sok helyen használnak egy jól bevált televíziós rendszert. Ez nem csak az élő közvetítést, hanem az archiválást, vagyis a visszakeresést is lehetővé teszi. A költségei alapszinten jóval szerényebbek mint a korábbi szocialista vezetést rágalmazó  Németh-Ábel féle kiadvány közpénzből fedezett ára volt.

A javaslat  könnyedén, gyorsan megvalósítható. Annak csak egy akadálya van: a Fidesz, amely Csepelen úgy fél a normális, vagyis a pontos, gyors, hiteles tájékoztatástól mint ördög a tömjénfüsttől. Nem véletlenül, hiszen a rideg, objektív kamerák közvetítésével azonnal kiderülne a gombnyomogató fideszes néma leventék vitaképtelensége, félelme saját vezetőitől,  a fülkeforradalmárok három harmados tesze-toszasága...

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr474137742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása