CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A hatalom már a hálószobában van és a paplan alatt turkál?

2012. február 28. 11:28 - csú

A Tizedes meg a többiek című legendás filmből, személyesen a tizedestől (zseniális megformálójától, Sinkovits Imrétől) tudjuk, hogy ha „az oroszok már a spájzban vannak”, akkor csak napok kérdése és a befőttek között rejtőzködő Grísa után az oroszok hamarosan a konyhában, és a nappaliban is ott lesznek.
 
A mai hatalom előretolt ékei Grísával  ellentétben nem  a spájzban rejtőzködnek, nem a kompótok körül kotorásznak, hanem a hálószobában ólálkodnak és a paplanok alatt turkálnak.  Erre következtethetünk abból, hogy a napokban  egy fontos kormányzati háttérintézmény vezetőjének támogatásával megalakult a Magyar Családtudományi Társaság, és annak küldetésnyilatkozat-tervezete szerint – miként azt Friss Róbert, a Népszabadság publicistája idézi ‑ be kell fejezni a házasság előtti szexuális kapcsolatot: „Itt nem értékpluralizmusról van szó, hanem a jó és a rossz, az érték és a károkozás, az erkölcsös és az erkölcstelen, az emberséges és az embertelen, a szabadság és a hazugság összekeveréséről”
 

A szerző az idézett kijelentéssel vitázva hangsúlyozza: „mi úgy gondoljuk, hogy az élet tiszteletéhez szorosan hozzátartozik az ember autonómiájának a tisztelete is. Annak az autonómiának, amelynek lebontásán oly hihetetlen energiával dolgozik a tétlenséget nem ismerő hatalom és önkéntesei, hogy közben már a hálószobánkban leskelődnek, erényövvel a kézben paplanunk alatt turkálnak.” Friss Róbert írása kattintás után ITT OLVASHATÓ .

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr624219665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ma sem lesz szex? 2012.02.28. 12:43:42

 Idézet: http://youtu.be/-XnSQzPCd60; Hivatkozás: Káros a házasság előtti szex (Index)  

Trackback: Családromboló családtudósok 2012.02.28. 12:13:28

Megalakult a Magyar Családtudományi Társaság. Céljuk, hogy társadalmunkat arra neveljék, ne legyen szex a házasság előtt. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a házasság előtti élettársi viszonyokat is elítélik, károsnak tartják.Sajnálatos m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.02.28. 12:10:58

A következő az lesz , hogy az önkielégítés gerincsorvadást okoz, és sexelni csak akkor szabad ha gyereket akarok :( Mi jön még???

ave 89 2012.02.28. 14:49:27

@Énisvoltam: Ami jön, az már itt van. Úgy hívják, hogy AGYRÉM! Ennek a fokozódása várható a közeli napokban, hetekben. Bevallom: nagyon örülnék, ha tévednék.
süti beállítások módosítása