CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Javaslat fegyelmi döntésekre és pénzosztásra a mai képviselő-testületi ülésen

2012. május 24. 14:21 - csú

A Csepel újság információi szerint a fülkeforradalmi (fideszes) városvezetők által kialakított gyakorlatnak megfelelően - ha még egyelőre végleg eltitkolni nem lehet - ismét az utolsó, de inkább az utolsó utáni pillanatban nyújtottak be a mai (május 24-i) XXI. kerületi képviselő-testületi ülésre több igen fontos előterjesztést. Új könyvvizsgálót kell megbízni a testületnek és dönteni kell a csepeli nemzetiségi önkormányzatok által benyújtott pályázatok elbírálásáról is.

A legnagyobb várakozás a közéleti kérdések iránt érdeklődő csepeliek körében természetesen a Fasang Árpád Zeneiskola körüli fejleményeket övezi. Miként korábban beszámoltunk róla, a polgármester fegyelmi vizsgálatot indíttatott az igazgató asszony ellen. A végeredményt, a döntési javaslatokat elvileg ma ismerhetik meg a csepeliek, akik a helyszíni közvetítés hiányában csak később értesülhetnek a döntésről. Addig is: ami megismerhető a fegyelmiről, az most egy kattintással elolvasható itt. Az ügy előzményei itt olvashatók.

A csepeli képviselő-testület NYILVÁNOS ülése a meghívó szerint ma – május 24-én – 17 órakor kezdődik a Szent Imre tér 10. szám alatti polgármesteri hivatal földszinti tanácstermében.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr774543765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása