CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Világgazdaság: Biciklis pláza épül a volt Csepel Művek területén

2012. július 04. 11:54 - csú

Kerékpárplaza.jpegBudapest, 2012. július 4., szerda (MTI) - A korábbi Csepeli Fémmű területén a legnagyobb ingatlantulajdonnal rendelkező Indotek Group tízezer négyzetméteren egy Magyarországon még nem alkalmazott koncepcióval biciklis bevásárlóközpontot hoz létre - írta a Világgazdaság szerdán.

A cég 2013 elején kezdi meg a biciklis bevásárlóközpont, a Pedál Market építését, a tervek szerint 2014-ben befejeződő, 1,1 milliárdos beruházás eredményeként Csepelen működik majd Európa legnagyobb kerékpáros centruma. A fejlesztés költségeinek 60 százalékát előértékesítés útján a piacról, a fennmaradó részt önerőből biztosítja a cégcsoport. 
 A létesítmény ötödét kerékpárutak foglalják majd el, a bérlőknek 6 ezer négyzetméteren alakíthatnak majd ki üzleteket. Az építészek óriási konténerekre emlékeztető, kétszintesre bővíthető kereskedelmi egységeket terveztek az épületbe, amely iránt Jellinek Dániel, az Indotek Group vezérigazgatója szerint már komoly érdeklődés tapasztalható, ígéretes tárgyalások folynak nemzetközi és hazai sportszer- és kerékpárgyártókkal, valamint nagy- és kiskereskedőkkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr114627549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása