CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A gyalázat megelőzését mikor köszöni meg Németh Szilárd?

2012. július 26. 00:05 - csú

Polgmest-Nszil.PNGSzegényebbek lettünk egy nyári mulatsággal. Nagyon közel voltunk hozzá, de le kell mondanunk róla. Csepel nagy mókamestere, a kerület polgármestere fosztotta meg választóit az élménytől. Németh Szilárdnak már sok vidám percet köszönhet szűkebb pátriánk és az ország is. Hatalmas sikert aratott a nagy mókamester, amikor a téli hidegben Orbán Viktorért hirdetett imát az önkormányzat honlapján. Nagy derültséget okoztak leleplezett hazugságai is. Ha nem lépnek közbe, most nem csak meghamisította volna Csepel történetét – ezt megtette – hanem még át is írta volna kőbe vésve.

A július 18-án Kövér László által felavatott Szent Imre téri ereklyés kőmonstrum oldalán nem sokkal a díszünnepség előtt tréfás szöveg állt. A mókáról a 21. kerületi Hírhatáron kívül senki sem számolt be, de az internetes híroldal ezt fényképpel együtt tette meg:Emlékművariációk.PNG

A Hírhatár fotója szerint az ereklyés kőmonstrum oldalán ezt olvashattuk: „Állíttatta Csepel város önkormányzata a város alapításának 300. évfordulója alkalmából 2012” Csepelt – tetszik vagy nem tetszik – nagyon sokan ismerik hazánkban és a határainkon túl is, ahhoz, hogy tudják, mekkora bornírtság a több mit ezer éves településsel szemben ez a baki. Ha a felirat így marad, akkor a csepeliek a Szent Imre téren járva naponta derülhettek volna választott vezetőik sületlenségén.

Na, ettől az örömtől fosztotta meg a csepelieket a Hírhatár, ugyanis a cikk megjelenése után Németh Szilárd emberei viharos gyorsasággal eltüntették a táblát. Jól tették. Egy szégyennel kevesebb lesz a rovásukon.  Attól az újságírótól, a 21. kerületi Hírhatár jelenlegi főszerkesztőjétől, a 2010 októberében megszüntetett, nyomtatott Csepel újság főszerkesztőjétől érkezett a szelíd hangú figyelmeztetés, akit mindenkit megelőzve távolíttatott el kupcihérjeivel Németh Szilárd. Jobb helyeken ilyen országra, világra szóló botrány megelőzéséért jelentős jutalmat szoktak átadni az éles szemű lokálpatriótának. Tudomásunk szerint azonban eddig még egy nyilvános köszönetre sem futotta a mókamester polgármesternek. Reméljük, a  mulasztásért legalább  szégyelli magát Németh Szilárd. Azt magányosan, a nyilvánosság kizárásával is megteheti.

L U X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr174676750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása