CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen rablót fogtak el a rendőrök és a terrorelhárítók

2012. augusztus 14. 00:03 - csú

Rabló-kicsi.jpgAz MTI közlése szerint bűnszövetségben, csoportosan elkövetett rablással gyanúsított férfit fogtak el a rendőrök. Az információ szerint a Csepelen tartózkodó férfi elfogásához a XXI. kerületi kapitányság nyomozói mellett a Terrorelhárítási Központ munkatársaira is szükség volt. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség körözést adott ki az elfogott férfi egy beazonosított társa ellen

A szűkszavú tájékoztatást a rendőrség közölte hétfőn a honlapján. Azt írják, hogy 

az elfogott egy 31 éves férfi és négy társa még 2009. február 6-án Csepelen betört a  Völgy utca egyik lakásába, és ellopott egy széfet a benne lévő értékekkel együtt. A rablás idején a lakásban alvó sértett a zajra felébredt, őt az akció végéig lefogták az elkövetők. A nyomozás során fény derült arra, hogy a férfi a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utca egyik házában tartózkodik. Mivel a rendőrség információi alapján a férfinak fegyvere volt, az elfogáshoz és előállításhoz a TEK műveleti egységeinek közreműködésére volt szükség - írta a rendőrség. A férfit közös akció keretében elfogták, és a helyi rendőrkapitányságon előállították. Az illetékes bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, egy társa ellen a rendőrség körözést adott ki - írta a BRFK.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr984711063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása