CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Hírmondónak se híre, se hamva...

2012. augusztus 22. 00:05 - csú

Csepeli Hírmondó-2.PNGMi történt, mi van a Csepeli Hírmondóval?

A több oldalú tájékozódást - jogosan -  igénylő olvasóink hívták fel a figyelmünket arra, hogy mindjárt vége az augusztusnak, de eddig nem jelent meg  a fideszes városvezetés csicsás orgánuma, a Csepeli Hírmondó. Azt válaszoltuk a türelmetleneknek, hogy nyugalom, nyári szünet van. Nem addiga! – hangzott az apelláta. A szerkesztőség azt ígérte,hogy a hónap közepén jön a Hírmondó újabb példánya, nézzük csak  meg a július 26-i, díszes darabban! – mondták a berzenkedők.

Igaza van a reklamálóknak! Bár először csak Németh Szilárd számolatlan fotóját vettük észre, de végül a csepeliek közpénzéből kiadott újság legutóbbi számának 20. oldalán megtaláltuk, amit kerestünk. Ott vastag betűvel nyomtatták ki a csepeli Hírmondóról: „Következő számunk 2012. augusztus 16-án jelenik meg.” Igaz, a közlés a gyereksarok alatt olvasható. A lap gazdái, kiadói ezzel akarták jelezni: gyereknek nézik a csepelieket, akik minden mesét elhisznek. A nagy csepeli mesemondók tévednek! Ezt lassan, lassan a Hírmondó gazdáinak is észre kell venni. Nincs mese! ( anzágo )

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr664724856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása