CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bajnai Gordon zászlót bont

2012. október 19. 00:03 - csú

Bajnai Gordon.jpg

Több vezető értelmiségivel és gazdasági szakértővel együtt új egyesületet hoz létre Bajnai Gordon – tudta meg az Atv.hu. Ez az új szervezet ad keretet a volt miniszterelnök politikai tevékenységének. A portál szerint Bajnai csapatát erősíti majd Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank nyugdíjba vonult vezérigazgatója, a Bankszövetség egykori elnöke is.

Szóba került Urbán László neve, aki a 90-es években a Fidesz meghatározó gazdasági szakértője volt, majd a párt színeiben országgyűlési képviselő, s az egyik jelölt a pénzügyminiszteri posztra.

A portál utal rá: Ha Bajnai Gordonnak többek között Urbán László "leigazolásával" sikerül újszerű gazdaságpolitikát kialakítania, akkor "az elbizonytalanodott szakértelmiségi kör számára vonzóvá teheti az ellenzéki mozgalmat." Urbán azonban semmilyen új szervezetbe nem kíván belépni, de ahogy eddig, ezután is szakmai koordinátorként közreműködik a Haza és Haladás Alapítvány gazdaságpolitikai projektjében.

Szólj hozzá!
Címkék: Bajnai Gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr114857146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása