CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli közpénzosztó komédia fedőneve: képviselő-testületi ülés

2012. október 26. 00:03 - csú

Fogy az idő_1.PNGTalálós kérdés: 25 perc alatt 19-en döntenek 13 napirendről és több mint 200 millió forint közpénz sorsáról, mi az? A talány megoldódott. A helyes válaszról kapott információt a Csepel újság megosztja az olvasókkal. Íme:

Értesülésünk szerint néma, gombnyomogató kabaré színhelye volt csütörtök délután a Szent Imre téri polgármesteri hivatal. Ott tartotta RENDKÍVÜLI ülését a kétharmados többséget birtokló, fideszes irányítású csepeli önkormányzat képviselő-testülete.

Miként korábban jeleztük, józan ésszel fel nem fogható, hogy mi szükség volt a rendkívüli tanácskozás összehívására. A Csepel újság értesülése szerint a legjobb esetben is ezt csak kapkodással lehet magyarázni. A napirendek száma még az utolsó pillanatokban is gyarapodott. A több mint 140 oldalnyi írásos anyag áttekintésére alig öt napja volt a képviselőknek, s közben a kétharmadnak még békemenetre is kellett mennie, a helyi október 23-i ünnepségekről nem is beszélünk. Az előterjesztők – Németh Szilárd fideszes polgármesterrel az élükön – tudták, hogy különleges képességű párttársakról van szó, és ők megbirkóznak ekkora betűtengerrel. Jól kalkuláltak. Néhány ellenzéki kérdés után, a néma falkaforradalmi mamelukok 25 perc alatt elosztottak több mint 200 millió forint közpénzt. Mire? Kattintás után itt megnézhetik az előterjesztések határozati javaslatainál. Mindegyiket vita és változtatás nélkül fogadták el. Trianonostól, mikrobuszostól együtt...Szégyen!!!

Szerkesztőségünknek csak egy találós kérdése van: Ön mennyi idő alatt keres munkájával kétszáz millió forintot? (L U X)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr54870541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása