CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit titkol a Csepeli Városgazda Zrt?

2012. október 29. 11:59 - csú

Titkos-3.pngOlvasóink hívták fel a figyelmet egy gyanús tényre. igazuk van: tényleg gyanús! Roppant gyanús már önmagában az is, hogy mennyire dugdossa a XXI. kerületi fideszes városvezetés saját kreálmányát,  a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt-t, amelyet a Csevakból alakítottak ki hónapokkal ezelőtt. A cégnek csak jól fizetett, és több milliós közpénzből autókázó vezérigazgatója van, de nincs néhány ezer forintos honlapja. Gyanús, hogy ez a Városgazda Zrt – megtévesztő módon - változatlanul csevak.hu fedőnév alatt közöl ímmel-ámmal egy-egy közérdekű Városgazda-információt hébe-hóba'. Gyanús volt már az az elképesztő hadjárat is, amelyet két éve a falka-fülkeforradalmi Fidesz Csepelen a Csevak korábbi vezetői, munkatársai ellen indított. A hadjárat előtt még naponta frissült a csevak.hu is, a vendégkönyvben fogadták és megválaszolták a lakosság panaszait, kérdéseit. Két éve ott azt olvashatjuk: „A vendégkönyv átmenetileg nem üzemel” Sok csepelivel együtt mi is abban bízunk, hogy átmeneti időszakról van szó...

Addig is kérdezzük: mit takargatnak, mit rejtegetnek a Városgazda Zrt-nél az elhallgatással, a fogyatékos tájékoztatással?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr674876539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása