CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Aki hallja (olvassa), adja át!

2012. november 08. 12:11 - csú

Stop-129_1.pngAz interneten tegnap az egyik  királyerdei lakos egyértelmű kérést és panaszt tett közzé Németh Szilárd polgármesterhez címezve. 

"Aki hallja (olvassa) adja át! 'Kedves' Németh Szilárd Polgármester Úr! Kérem legyen szíves szerét ejteni egy kis helyszíni bejárásnak a csatornázási területeken! Kérem beszélgessen az ott lakókkal! Ez a minimum, amit tehetne! Nemcsak a tortákat, kitüntetéseket, honosításokat kellene osztogatni, koszorúzgatni...

Nagyon türelmes, toleráns embernek tartom magam, de ami itt Csepelen, legalábbis a mi környezetünkben folyik ezzel a csatornázással, az már nagyon is felháborító!
Délelőtt fél 11 óta nincs vizünk és senki sem tud semmit! Se inni, se wc-re menni, se főzni nem tudunk. Sem a polgm.hivatal sem a vízművek nem tud semmiről! 2012. november 7-ét írunk ??? vagy esetleg 1912. november 7-ét ! Ez a Strabag és a Gyulafi és társai Kft. mindent megengedhet magának??? Emberek hol élünk ???"

Ennyi a panasz.Választ, felvilágosítást a panaszos   a polgármestertől nem kapott. A vízszolgáltatás - a víztelenséggel sújtott emberek sok, sok telefonálgatása, idegeskedése után - csak az esti órákra állt helyre. Addig azonban érkeztek a csepeliek reagálásai a történtekre. Íme ízelítőül néhány. A Szent Imre téri polgármesteri hivatalban ezeket sem tették ki a kirakatba:  

"...egy kicsit jöhetne a kertvárosi részbe is, és még azt is megengedem, hogy a kocsijával megpróbáljon kiállni tőlünk és dagonyázzon a frissen pucolt cipőjébe picit ő is...illetve nyugodtan bemehetne dolgozni a fantasztikus 148-as busszal is ami olyan mint a mese...hol volt hol nem volt (lámpa fogja meg a bontások miatt, vagy éppen alattad rohad le, mert olyan remek műszaki állapotban vannak...a késéseit nem is számítom bele) egyébként tök rendben van minden ugye.."

"...egyébként botrányos ahogy ez a csatornázás megy, olyan ganét hagynak maguk után az utcákban, brrr. De az elkerülő építés sem jobb, semmi infó arról, hogy merre lehet menni, hogyan változott, még most is bénáznak az autósok, keresik a sávokat..."

"...kiváncsi lennék NSZ hány helyszínen járt kint személyesen, hogy megnézze mi folyik a... kerületében. ... Itt születtem, de már nagyon utálok itt élni, mert nem hagynak élni..."

"...én is itt születtem, de már utálok itt élni..."

"...én a XIII. kerben lakom, nem hiába hívom X-et hozzám.."

"...Mondanék erre az emberre egy-két kereket! Nem kell már sokáig várni, visszakapja ... Ez az eset tipikusan illik a mostani vezetésre, mindent utólag tud meg az ember. Remélem van már vizetek..."

"...lett víz, de úgy, hogy többen betelefonáltunk a vízművekhez :) Nem igaz mit meg nem engedhetnek maguknak egyesek manapság!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr954896839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása