CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel jövőre: csak a bizonytalanság biztos és az adóemelés

2012. november 26. 00:03 - csú

A Négyes bruttóhoz-névvel-jav_1.pngElképesztő kép tárul a csepeliek elé, ha veszik a fáradságot, és megnézik, miről és főként MIT tárgyal az önkormányzat képviselő-testülete november 29-én délután öt órától a polgármesteri hivatalban rendezendő képviselő-testületi ülésen. A Csepel újság igyekszik majd részletesen beszámolni legalább a legfontosabb tényekről, de az már most látható, hogy korában nem tapasztalt fejetlenség, bizonytalanság érzékelhető a fideszes városvezetők részéről.

Szerény szerkesztőségünk szívesen adna felmentést Németh Szilárd fideszes polgármesternek és állandó tettes társainak (három alpolgármester+tucatnyi fideszes képviselő), hiszen a legnagyobb nehézséget Csepel jövőjének tervezésénél a Fidesz-kormány, a fideszes törvényhozás okozza. Igen ám, de Németh Szilárd párttársával, Borbély Lénárd alpolgármesterrel együtt az országgyűlésben megszavazta a csepelieket is sújtó törvényeket... 

Ennek csak egyik lenyomata a telekadó és az építményadó emelése, az alkotmányellenessé vált rendelet visszavonása, hatályon kívül helyezése, a korábbi, bérkérdésekkel kapcsolatos hibás döntések korrigálása. Sokkal fontosabbak az emberi kapcsolatokba durván beleavatkozó tervek: a csepeli iskolák működtetésének államosítása, az óvodák teljesen átláthatatlan, és a szülők által követhetetlen átszervezése, a közügyek és magánügyek intézésének  kérdőjelei (mit, hol, hogyan?), valamint az újabb és újabb közalkalmazotti kirúgásoknak a lehetősége. Emberi sorosokról van szó. A még mindig hatályos törvény szerint a képviselő-testületi ülés nyilvános, azon a 14 éven felüliek részt vehetnek. Az előterjesztések még ITT OLVASHATÓK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr454923141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása