CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cikkünk után: titkosítás feloldva - A tét több mint egymilliárd forint

2013. január 09. 00:16 - csú

Pénzcsap-1_1.jpgMit titkol a csepeli kommandó? Rendkívüli képviselő-testületi ülés címmel számoltunk be arról, hogy a XXI. kerület fideszes vezetése miről nem tájékoztatja a csepelieket.

Történetünk - több korábbi írásunkhoz hasonlóan - most is hepienddel végződött. Cikkünk megjelenése után 10 órával végre - az olvasóinkkal megosztott értesülésünket megerősítve - közölte a hivatalos szócső, a csepel.hu is, hogy csütörtökön reggel nyolckor a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban kezdődik a rendkívüli képviselő-testületi ülés. 

Napirend 1. pontja: (1. sz. előterjesztés ) + Egységes szerkezetű rendelet Rendelettervezet a helyi városrehabilitációs terület kijelöléséről és a területen rehabilitáció megvalósításáról szóló 29/2009. (IX.22.) Kt. számú rendelet módosítására - Napirend 2. pontja: (2. sz. előterjesztés ) Javaslat a Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja elnevezésű projekt megvalósítására.

Több mint egy milliárd 350 millió forintról és emberek sorsáról van szó. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr875007307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása