CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csúfot űz a demokráciából ma is a csepeli fideszes városvezetés

2013. január 24. 07:59 - csú

Stop221_3.jpgKabaré és rémdráma. Egyre többen ilyen műfaji meghatározással jellemzik mindazt, amit Csepelen a fideszes városvezetés művel. Van okuk rá bőségesen. Íme a legfrissebb! Aki csak egy pillantást vet a Németh Szilárd polgármester (rezsikommandós parancsnok, országgyűlési képviselő, stb) által ma délután öt órára  összehívott újabb rendkívüli képviselő-testületi ülés tervezett napirendjére, láthatja, semmiféle rendkívüli ok nincs a kapkodásra, a rendkívüli tanácskozásra. Ellenkezőleg:

olyan témákat tárgyalnak, amelyek alapos előkészítő vitát és lakossági tájékoztatást igényelnének. Elvileg ennek nem lett volna akadálya most sem. Dolgozni kellett volna a projekten. Németh Szilárd és társulata számára azonban fárasztó és felesleges dolog a demokrácia. A szakszerű előkészítés helyett a rendkívüliséget választották, mert így a bizottsági vita és több más garanciális eljárás mellőzhető. Mellőzik is. A minden bizottsági tagságtól megfosztott szocialista képviselőket is csak nyűgnek tekintik. A napirendbe már bele sem teszik az Egyebek című pontot, amely 1990-től kezdve, vagyis az önkormányzat megalakulása óta lehetőséget adott az ellenzék kérdéseinek elhangzására, a mindenkori hatalom korlátainak kijelölésére. Csepelen a Fidesz a polgármester főszereplésével, mamelukjai fejbólintó, gombnyomogató asszisztálásával korlátlanul és gátlástalanul mutatja be saját rögtönzött kabaréit és a 2010 óta tartó demokrácia-csúfoló folytatásos rémdrámát.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715039908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.01.24. 19:18:14

Undorító és szánalmas a Németh Szilárd (iskola-és egyéb gyilkos, pártpénzkassza felelős)által ugráltatott csürhe léte is... remélem, két év múlva visítva fognak menekülni az emberek elől(sikertelenül).. Legalábbis itt, Csepelen..
süti beállítások módosítása