CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Húsosfazék: Csepel nem Miskolc!

2013. január 30. 00:46 - csú

Angyalföld sem Csepel. Miként beszámoltunk róla, a XIII. kerületi szocilista városvezetés már döntött: az egészségügyi intézményeiket nem hagyják államosítani. Csepelen még mélyen hallgatnak erről a fideszes városvezetők. Miközben Csepelen az önkormányzat egyik cégének vezetője 5,8 milliós célprémiumot kapott polgármesteri áldással, 
Pénzosztás-2_1.JPGMiskolcon a politikusokat és cégvezetőket nem engedi a húsosfazékhoz az ottani ugyancsak fideszes polgármester.

Kriza Ákos mindezt annak kapcsán mondta, hogy az RTL Klub híradójában hétfőn este elhangzott: a miskolci cégek vezetői összesen 34 millió forint jutalmat vettek fel tavalyi munkájuk után. Miskolc polgármestere leszögezte: "Egyetlen politikust és egyetlen cégvezetőt sem engedtem a jutalmak húsosfazekához Miskolcon." Hangsúlyozta: "Mindez nem a miniszterelnök figyelmeztetése miatt történt, erről már korábban elvi döntést hoztam."
"Ebben a városban, ilyen gazdasági helyzetben a vezetőknek jutalom és prémium nincs. Fizetés van és közszolgálat" – fogalmazott.
A polgármester azt is elmondta: csak a dolgozók jutalmazását engedélyezte, azt is csak akkor, ha eredményeket értek el.  (Észak Hírnök))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr235052255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása