CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A megkötözöttek hétfőn újra kezdik

2013. február 08. 11:53 - csú

Kötelékek.PNGA Budapesti Corvinus Egyetemen akciózott péntek délelőtt a Hallgatói Hálózat: a diákszervezet egyik aktivistája kötélen lógott az épület oldalán húsz percig, kezében egy "minden ideköt" feliratú táblát tartva. A HaHa tagjai hangosbemondón olvasták be a decemberben elfogadott hat követelést, majd újra bejelentették: ha a kormány nem teljesíti a hat pontot, február 11-től országos tüntetéssorozatot indítanak, a budapesti demonstráció hétfő délután a Deák téren kezdődik.

A jövő heti tüntetésekről szóló összefoglalónkat itt olvashatjátok el. Tóth Fruzsina Márta, a Hallgatói Hálózat tagja az eduline-nak azt mondta, az akcióval az állami ösztöndíjas hallgatók "röghöz kötésének" abszurditására szerették volna felhívni a figyelmet, a "minden ideköt" felirattal pedig a Zánkai Új Nemzedék Központ filmjére reagáltak. A négymillió forintból, novemberben készített film azt hirdeti, hogy a fiatalokat minden Magyarországhoz köti, ezért nem érdemes külföldre költözni. A HaHa egy héttel korábban több szobornál helyezett el hallgatói szerződéseket - az akcióról itt nézhetitek meg a képeket.

Forrás: eduline.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr935069273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása