CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdnak mennyi az annyi?

2013. február 26. 10:31 - csú

004-Nsz-Kommandós-255.pngMiközben ma  az országgyűlésben Németh Szilárd újabb fenyegető,  népboldogító ötletekkel bombázta a publikumot, a világhálón egy józan kérés látott napvilágot:

"Arra kérjük Németh Szilárdot, hogy ha eddig nem tette rendbe, akkor  most már legalább ne tegye tönkre a családok életét. A felső tízezer boldogítása helyett gondoljon a többségre és legalább ne rontsa tovább a helyzetüket....Lássuk, mennyit vág zsebre egy átlagos fogyasztóhoz képest a Fidesz csepeli, fővárosi és országgyűlési álláshalmozója!"

Ezt  olvashatjuk abban a közleményben, amelyet Török Zsolt, az MSZP szóvivője tett közzé. Mivel hónapok óta sokan fogalmaznak meg hasonló igényeket Csepelen is  a funkcióhalmozó rezsikommandós parancsnokkal kapcsolatban, ezért a közleményt részletesen ismertetjük

Lássuk, mennyit vág zsebre egy átlagos fogyasztóhoz képest a Fidesz csepeli, fővárosi és országgyűlési álláshalmozója!

Reméljük, nem kell áldóima hozzá, hogy végre Németh Szilárd is tükörbe nézzen, és bemutassa, mennyi az annyi!

Németh Szilárd eltűnt. Pedig itt lenne az idő, hogy elmondja: a KSH adatai szerint a reálkeresetek 3,5 százalékkal csökkentek és a magyar lakosság döntő többsége rosszabbul él, mint három éve. 
 
Németh Szilárd, a legjobban kereső magyar politikusok egyike megígérte, hogy közszemlére teszi a saját rezsiszámláját. Itt az idő, lássuk a számlát! Lássuk, mennyit vág zsebre egy átlagos fogyasztóhoz képest a Fidesz csepeli, fővárosi és országgyűlési álláshalmozója!
 
Mivel Németh Szilárd a vízdíjakra készül rászállni, itt az idő, hogy tisztázza: valóban a nagyvárosi lakosság vízdíjának emeléséből akarják pótolni kistelepülések tarifáinak csökkentését, vagy megint milliárdokat fizetnek ki az állami költségvetésből azoknak is, akik – mint Németh Szilárd – erre a legkevésbé sincsenek rászorulva?
 
Végül arra kérjük Németh Szilárdot, hogy ha eddig nem tette rendbe, jobban most már ne tegye tönkre a családok életét. A felső tízezer boldogítása helyett gondoljon a többségre és legalább ne rontsa tovább a helyzetüket. Bízza az igazságos és fenntartható rezsicsökkentést a baloldalra, amely már bizonyította: nem a gazdagok, hanem a valóban rászorulók rezsiköltségeit csökkenti.
 
Higgye el: attól, hogy újabb százmilliókért ismét teleplakátolják az országot, a hazugságaik még nem válnak igazzá. Magyarország jobbat érdemel.
Forrás: mszp.hu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr765106093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása