CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit dugdos Csepelen a fideszes városvezetés? Szivárványos félelem

2013. február 27. 05:59 - csú

Szivárvány Óvoda.jpgKépviselő-testületi ülés lesz csütörtökön, február 28-án délután öt órától a Szent Imre téri polgármesteri polgármesteri hivatalban. Ezen a héten ez már a második. Az első most is a gyorsan terjedő viccek tárgya a fideszesek kényszerűen írásba adott beismerő vallomása és az utcanév-átnevezésekkel bemutatott tragikomédia miatt. A csütörtöki ülés napirend-tervezetéből már most látható, hogy a fideszes fülkeforradalmárok a csepeliektől, konkrétan az óvodás gyerekek szüleitől félnek.

Óvoda-összevonás2013.PNG

Az egyelőre 35 pontos meghívóban a 33. helyre sorolták az óvodák önállóan működő költségvetési státuszának megszüntetését. Miként látható, ebben több óvoda összevonásáról, kedvelt vezető óvónők nyugdíjazásáról van szó. Nagy tekintélyű, jó szakemberek készítették elő a kényszerű intézkedést. A fideszes városvezetés azonban retteg, nem akar a szemébe nézni a szülőknek, ezért tette a 33. helyre az óvoda-összevonások kérdését. Előtte milliárdok, paragrafusok repkednek majd, hiszen az idei költségvetésről és a helyi szmsz-ről is vitáznak majd a képviselők. Este nyolcnál előbb semmiképpen sem kerül sor a 33. pontra. Addigra sok érdeklődő szülő kidőlhet a sorból. Nem tesznek fel kellemetlen kérdéseket a városvezetőknek. Nem lesznek követeléseik mint például a Szivárvány Óvoda szülői munkaközösségének. Arra már gondolni sem merünk, hogy ez a 33. hely a problémák rangsorolását,jelzi. Maradjunk inkább a csepeli fideszes városvezetők fortélyos félelménél

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr65107469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása