CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fedett átvágás uszoda nélkül

2013. február 28. 05:59 - csú

Úszómester-1.PNGEzt is megértük! Új konstrukciót szült a csepeli fideszes városvezetés. Megalkották a fedetlen fedett uszodát.

Már csak egyet kell aludni és március elsején indulhatunk a Csepeli strandra, pontosabban – ahogy a szűkszavú, aláírás nélküli  meghívóban olvashatjuk – a Csepeli Strandfürdőbe. Bár a nyár még messze van, de a fideszes városvezetés itt alkot a közelben. Ennek eredménye, hogy 2013. március első napján  2010 októbere óta Csepelen végre az első, igazi kerületi fülkeforradalmi esemény részesei lehetnek mindazok, akik pénteken 10 órára elmennek a Hollandi úti legendás létesítményhez.  Kivártuk. A csepeliek tudták, hogy a Fidesz választási ígéretei előbb, utóbb, de teljesülnek. Nem egészen úgy, ahogy ígérték, Rajkinnal szólva: „valami van, de nem ez az igazi….”

Kézzelfogható fülkeforradalmi ígérvény csak kettő volt: 1.) Visszaszerzik a fővárostól a Csepeli Kórházat. Ebből semmi sem lett, és nem is lesz már, de ami igaz, az igaz, a kórház most is ott áll, ahol 2010. októbere előtt. Ne becsüljük le ezt az eredményt! A 2. ígéret így szólt: fedett uszodát építünk Csepelen. Nos, tulajdonképpen ennek megnyitójára szól a holnapi meghívás. Ugye, emlékeznek még: „valami van, de nem ez az igazi….” Uszodát ugyanis nem fognak látni a meghívottak, de lesz szép, szeptemberről visszamaradt úszómedence, felette a márciusi égbolttal. A fedett uszoda ugyanis igen gyorsan elúszott, de tavaly még ígért helyette a fideszes városvezetés felfújható sátorral borított medencéket, szintén a Csepeli strandra. Aztán az is elúszott, maradt a pénteken megnyíló, két fedetlen medence meg az alkalmi öltöző. Fedett uszoda nem lesz, de lesz helyette formás levél a polgármestertől, amelyben véleményt kér arról, hogy a csepeliek akarnak-e fedett uszodát vagy inkább annak árából lebetonozott utakat szeretnének, amin aztán eljuthatnak akár decemberben is a fedetlen Csepeli strandra, 

Már csak egyet kell aludnunk, és a kijelölt nagy embertől (zsakettben, fürdőköpenyben vagy netán retro fecskében) meghallhatjuk az ünnepi beszédet, és talán szalagvágást is láthatunk a csepeliek átvágása után.

anzágo

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr215109110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.02.28. 12:10:56

Jól kell értelmeznem, hogy a szocialistakommunistatalicska önkormányzat által felújított strandfűrdő lesz mostan megnyitva polgáriasan? Márciusban!? Sátor nélkül??!!
Ennyire szar ügy lenne, hogy a bp-i száznégy milliárdból ránk egysem jut? Na jó majdnem egy, de abból uszoda ki nem jön.
Ésakkorezmosthogy?

hope2 2013.02.28. 19:50:20

Telhetetlenek vagyunk. A Csepel SC-t már megmentették, a Gubacsi-hidat kibővítették, a kórház működik 4 aktív osztállyal, átneveztek utcát, SZTK-t, még mit akarnak az emberek (polgárok, magyarok)?
süti beállítások módosítása