CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hogyan tette tönkre a Fidesz Magyarországot?

2013. március 04. 03:33 - csú

Filmet készített az MSZP - a párt véleményét tükrözően - az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A Magyarország ma című alkotást vasárnap mutatták be újságíróknak az egyik budapesti moziban. A csaknem húszperces kisfilmet az MSZP koncepciója alapján, a szocialisták szakértőinek bevonásával fiatal művészek forgatták. Részletek ITT. Viták, vélemények a filmbemutató után ITT

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr925115200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.03.04. 16:19:29

Olvasom, hogy Puskás Öcsi özvegye lázad... Elmegy a p..a, szerintem.
1. Puskás képét bárki használhatja, mert nem esik semmiylen jogvédelem alá-hiszen nemzeti kincs volt (szerencsére!)
2. Azt elfelejti a néni, hogy Öcsi már 1981-ben itthon volt? Aztán játszott Bujtor István filmjében is stb.? Vagy akkor jók voltak az "igazi " komcsik??

Szégyenteljes a viselkedése...

hope2 2013.03.05. 14:15:08

A filmben azok közt említik, akikre büszkék lehetünk. Ha Puskás Ferencné ezen felháborodott, akkor azt állítja, hogy nincs ok a büszkeségre. Nosza, vegye ki a hamvakat a mi bazilikánkból és vigye haza.
süti beállítások módosítása