CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd újra államosítja az egykori Csepel Vas- és Fémműveket

2013. március 14. 05:59 - csú

004-Nsz-Kommandós-255.png„Először is a tartást köszönhetem a szüleimnek. Apám mindig azt mondta: legfontosabb dolog tanulni, mert úgy lehet kikeveredni abból, amiben élünk" – utal a csepeli „melós környék, aprócska albérletében" töltött gyerekkor után megfogadott atyai tanács látható eredményeire a parlamenti Fidesz-frakcióban a rezsicsökkentés fő felelősévé avanzsált 48 éves csepeli polgármester a HVG Portré rovatában megjelent beszélgetésben.

Németh az első Orbán-kormány idején a kisgazdák vezette tárcához tartozó, a sajtóban a pazar lakomákról, költekezésekről elhíresült Környezetgazdálkodási Intézet igazgatója volt. Arra a kérdésre, hogy mit érzékelt a vircsaftból, a képviselő úgy válaszolt: „Azt, hogy magukat kisgazdáknak hazudó komcsik azon dolgoztak, hogy az intézet rossz hírét keltve bevágjanak egyet az Orbán-kormánynak. Bácskai Jánossal sikerült eltakarítanunk a házból ezeket a gazembereket."

Németh csepeli polgármesterként sincs híján a terveknek: „Elkészítettük, és remélem, még az idén el is indítjuk a Weiss Manfréd-tervet. Ez akkora program, hogy nem is megy helyi erőből, a miniszterelnök úr segítségét is kérnünk kell. Az indítás ebben az esetben azt jelenti, hogy vissza kell venni a gyárat azoktól, akik privatizálták, és újra állami tulajdonba vonni."

A Németh Szilárd-portrét az e heti HVG-ben olvashatják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr355133618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása