CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Képriport: csepeli ellenzékiek összefogása március 15-én

2013. március 15. 11:42 - csú

Címlap.PNGA Csepel újság értesülése szerint a zord idő ellenére a csepeli ellenzéki erők ma délelőtt fél 10-kor megtartották az előzetesen meghirdetett március 15-i megemlékezésüket a volt Áruház téri Petőfi-szobornál.

p 031a.jpgMint megtudtuk, a tervezetthez képest az eltérés annyi volt, hogy a rendkívüli időjárás miatt csupán egy-két perces beszéd hangzott el az összefogás jelentőségéről Dobák Istvántól (MSZP), Borka-Szász Tamástól (DK) és dr. Szabó Szabolcstól (Szolidaritás), miután egy kisdiák verset szavalt.

p 033a.jpg

A csepeli ellenzékiek összefogását jelképező egyetlen koszorút Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, Borka-Szász Tamás, a Demokratikus Koalíció csepeli vezetője és dr. Szabó Szabolcs, a Magyar Szolidaritás Mozgalom csepeli koordinátora helyezte el a Petőfi-szobor talpazatán. A megemlékezésen részt vett és szintén koszorúzott Donáth Ferenc, a Nagy Imre Társaság országos vezetősége nevében, valamint a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szervezetének több csepeli képviselője.

1_1.jpg

A megemlékezés résztvevői az ünnepség végén együtt szavalták el Petőfi Sándor versét, a Nemzeti dalt, és virágokat helyeztek el a költő csepeli szobránál.

Alul.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr35136003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása