CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rémmese: hó volt, hó nem volt! Hidegvérű, hazug, beteg propaganda

2013. március 18. 05:59 - csú

Hó-2013-529.PNGHóvihar közben és hóvihar után Pintér, Bakondi: Jól kezeltük a helyzetet (video  a sajtótájékoztatóról) 

Szakmai és emberi zűrzavarra lehet következtetni abból a történetből, amelyet Rab László, a Népszabadság  munkatársa írt meg családja március 16-i hazatéréséről. Velük együtt sokan töltötték az éjszakát az M1-es autópálya 100-as kilométerkövének közelében . Pedig a kormányzati kommunikáció szerint ekkor már minden rendben volt. Részletek ITT

"Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda – írta profilján Bombera Krisztina tévés újságíró, aki kétszáz méterrel volt a fent említett autó mögött a 16-i éjszakán. – Órák óta ülök az autópályán a két gyerekkel hazafelé Ausztriából, mert azt hazudták, járhatók ma már az utak. Egy órája, éjfélkor azt mondta be a Kossuth, hogy pár alsóbbrendű utat kivéve minden rendben. Egy perce, a hajnali 1-es Kossuth hírek azt mondta be, vannak még NÉHOL gondok, pl az M1-en, de a katasztrófavédelem TEGNAP négyezer személyautót mentett ki. Ennyi. Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Ezek azt hiszik, nem olvasunk, hallgatunk, nézünk mást is, mint közmédiát?!?! A hvg és a normális többi online is mintha az utakon rekedtektől tudna csak tájékozódni! És nem járt itt az M1-en egyetlen rendőr sem, vagy bármi autó azt ellenőrizni, szorul-e bárki segítségre!!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr45140246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása