CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rogán elintézte: Kossuth téri lombillatra vágyik? Irány Csepel

2013. április 22. 04:44 - csú

Csepel jótevője-Rogána Antal.PNGMár kijelölte és testületi ülésen jóváhagyta a Csepeli Önkormányzat azokat a területeket, közintézmények kertjeit ahová az V. kerületben elpusztított fák "megváltásaként" fognak újakat ültetni - értesült a Város Szíve blog.

A szándéknyilatkozatban próbáltak diszkréten fogalmazni, azt írták "Csepel Önkormányzata területeket biztosít a budapesti beruházások kapcsán fapótlásként elrendelt (...) faültetésekre", hátha így nem derül ki azonnal, hogy itt a Kossuth térről kivágott fák pótlási kötelezettségének teljesítésére kell a hely - írták a blogbejegyzésben.

FAVÁGÓK.png"Ami most a Kossuth téren történik, az nem fakivágás, nem is területrendezés, hanem fakitermelés. Három éve Rogán Antal azért vétózta meg a beruházást, mert 27 fát kellett volna kivágni miatta, most 274 fa elpusztításához asszisztál úgy, hogy a pótlást Csepelen fogják telepíteni." Részletek a blogon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr665236107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása