CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

LMP-s tiltakozás a csepeli bíróságnál

2013. május 24. 13:06 - csú

Felkialtojel-2_2.jpgAz LMP tiltakozik a csepeli bíróság épülete előtt a Közgép tevékenysége ellen, miközben pénteken megkezdődött a rágalmazás miatt indított per a párt azon aktivistái ellen, akik tavaly júliusban a cég telephelye előtt egymáshoz láncolva demonstráltak.

Schiffer András, az LMP társelnöke újságírók előtt arról beszélt: a "rezsim" arra rendezkedett be, hogy pénzt szivattyúz ki egy cégcsoporton keresztül, amely szinte minden állami megrendelést elnyer. Hozzátette: az LMP nem fogja eltűrni, hogy "oligarchák fogságába kerüljön" az ország.

A Közgép rágalmazás miatt magánvádas büntetőeljárást indított azok ellen a politikusok és aktivisták ellen, akik tavaly július 11-én az LMP nevében a Közgép XXIII. kerületi, Haraszti úti telephelyén táblákkal tiltakoztak a cég szerintük korrupt tevékenysége miatt. Ebben az eljárásban tartja pénteken az első, békéltető tárgyalást a XX., XXI. és XXIII. kerületi bíróság.

Tüntetést tartanak a tárgyalás után az LMP-ből mostanra kivált Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusai is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr525316043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása